TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
Hírek

Képek a San Diego-i Comic Conról

2016.07.23. 12:20, Lana

Az oldalnak elkészült a saját galériája, ezért mostantól a képek oda fognak felkerülni. A feltöltést a San Diegoban megrendezésre került Comic Con képeivel kezdtem, ám a továbbiakban tervezzük a galéria bővítését a régebbi fotókkal is. Az idei Comic Conos képek remek minőségben elérhetőek, összesen 77 db került fel a galériánkba, a képekre kattintva megnézhetitek őket, illetve galérialinket is találtok lentebb. Nekem személy szerint Tyler Posey képei a kedvenceim, azokra mindenképp vessetek egy pillantást. A többi képet, valamint a galérialinkeket a bővebbenre kattintva találjátok meg.

79.jpg 78.jpg 77.jpg 76.jpg

9.jpg 36.jpg 15.jpg 31.jpg

54.jpg 46.jpg 49.jpg 53.jpg

Colton Haynes csatlakozott a Scream Queens csapatához

2016.07.23. 10:00, Kayla

Colton Haynes - a sorozat Jackson-ja - a tegnapi nap folyamán osztotta meg a hírt a rajongókkal a Facebook oldalán. Taylor Lautner mellett most ő is csatlakozik a Scream Queens csapatához a 2. évadra, ahol olyan sztárok mellett játszhat majd, mint Emma Roberts és Jamie Lee Curtis. Colton is nagyon izgatott volt új szerepével kapcsolatban, ezt fűzte a kép mellé: "Izgatottan osztom meg veletek a hírt. Alig várom, hogy forgathassam a Scream Queens 2. évadát."

Stydia teóriák a 6. évad előzetese alapján

2016.07.23. 07:00, Kayla

Már mindenki tűkön ülve várja a 6. évad premierét, ezáltal érthető, hogy az előzetes óriási lázba hozta a közönséget. Miután megjelent több spekuláció is napvilágot látott az évaddal kapcsolatban. Íme néhány:

 Emlékeztek még a 3. évad 18. részére, amiben Lydia és a többiek Stiles-t keresték, ebben az epizódban Aiden Lydia szobájában volt és észrevett egy levelet ami Stiles írt Lydia-nak. Aiden rákérdezett Lydia-nal Stiles-ra, de a lány leállította. Nem láttuk, hogy olvasta-e volna a levelet valaha is, de persze ezt megtehette bármikor. Az előzetes egyik képkockájában Stiles-t és Lydia-t láthatjuk, a lány kezében egy cetli (esetleges levél) látható. Így sok rajongó összefüggést lát kettő között. Ez egyáltalán nem megerősített hír, de azért szerintem sok Stydia rajongó örülne ennek.

 

Az előzetesben még láthatjuk ahogy, Stiles megkéri Lydia-t, hogy ne felejtse el. Sokak szerint ezelőtt a jelenet előtt egy csók is elcsattanhatott közöttük, ezt arra alapozzák, hogy úgy tűnik mintha Lydia szájfénye elkenődött volna.

Emelett sokak szerint Dylan O'Brien nem fog minden részben szerepelni, és az évad közepén beáll a Szellemlovasok közé, amolyan 3. évados Nogitsune módon.

Teen Wolf 6. évad videók

2016.07.22. 19:20, Kayla

Az MTV az At&T megbízásából több videót is készített, amelyek 360 fokban megtekinthetőek, tehát ha telefonról nézed körbe fordulhatsz és mindent megnézhetsz, de ugyanaezt gépen is megteheted a nyilak segítségével, ez leginkább a Carboard-dal rendelkező emberek számára kedvez, de anélkül is élvezhető. Készítettek egyet Holland Roden-nel és a show stylistjával, amint különböző ruhákat mutatnak meg, egyet amiben Melissa vezet minket körbe a kórházban, mégegyet amiben mint páciens szerepelünk és a műtőbe tolnak minket és egy utolsót amiben a Beacon Hills-i gimnáziumban mehetünk végig. Mindegyik nagyon érdekes, de a legfrissebbek a legizgalmasabbak, ebben ugyanis Holland-ot, Tyler-t, Shelley-t, Dylan-t és Khlyn-t láthatjuk a karaktereikként, ahogy próbálnak minket megvédeni és kideríteni, hogy kik a Szellemlovasok. A videóból kiderül, hogy ha látod a Szellemlovasokat, akkor elvisznek és már nincs menekvés, ezért nem lehet rájuk nézni. De ha mégis meg tesszük, akkor megukkal ragdnak és mindeki más megfeledkezik rólunk.

Comic Con 2016 - Minden amit megtudtunk - Frissítve

2016.07.22. 09:30, Kayla

Ez folyamatosan frissülő poszt a Comic Con-nal kapcsolatban, szóval érdemes lesz visszanézni. :)

Ez egy rögzített bejegyzés, a frissítésekért tekerj lejebb!

A tegnapi nap folyamán napvilágot látott a 6. évad előzetese. Az előzetes véleményem szerint nagyon jó lett, sok mindent megtudhatunk belőle, többek között, hogy ez lesz az utolsó évad, ami érthető is, hiszen a srácok egyetemre mennek majd. A videót megtekinthetitek felirattal, és ezzel együtt elkészült az oldal youtube csatornája is, amin folyamatosan új videókat láthattok majd. A videó alatt ne felejtsétek el bekapcsolni a feliratot. :)

 

 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!