TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
Hírek

Teen Wolf 6. évad: 4 dolog amit tudnod kell Dylan visszatéréséről

2016.07.20. 20:40, Kayla

Az MTV pár nappal ezelőtt megerősítette a hírt, miszerint Dylan O'Brien hivatalosan is visszatért a 6.évad forgatására. Az Útvesztő: Halálkúra forgatásán Dylan balesetet szenvedett és a film megjelenésének dátumát is eltolták a készítők, így kétséges volt, hogy látjuk-e még Stiles-t. De ahogy azt már tudjuk Dylan felépült, szóval íme a 4 dolog amit tudnod kell a színész visszatérésével kapcsolatban:

1. Korábbi sérülés - Dylan ebben az évben már több baleset áldozátává is vált. Jeff Davis azt nyilatkozta az Entertainment Weekly-nek, hogy a színésznek már volt egy korábbi sérülése is - amit bele kellett írniuk a sorozat cselekményébe - még azelőtt, hogy elment volna a filmforgatásra. Az még most sem tisztázódott, hogy a Teen Wolf hogyan fog megbirkózni  a Dylan Útvesztő forgatása során elszenvedett sérüléseivel.

2. Stydia - Még nem tudjuk biztosan, hogy Stiles és Lydia együtt lesznek e az évadban, de azt tudjuk, hogy sok közös pillanat szemtanúi lehetünk majd az elkövetkezendő részek során. "Központi részévé fog válni a kapcsolatuk ennek az évadnak" - mondta Davis a TvLine-nak még márciusban - Már a legelső epizódban valami hatalmas fog történni közöttük, amit a (Stydia) rajongók imádni fognak.

Exkluzív betekintés a 6. évadba

2016.07.19. 21:35, Lana & Kayla

Ahogy azt már megszokhattuk, a Teen Wolf nézői minden évadban egy új gonosztevővel ismerkedhetnek meg. Erősíti ezt a tényt, hogy az 5. évad végén egy náci vérfarkas jelent meg, de nem ő az egyetlen rosszfiú aki visszatér Beacon Hillsbe a 6. évadra. Jeff Davis, a sorozat rendezője elárulta, hogy a náci vérfarkas kapcsolatba hozható a város legújabb gonosztevőivel.

Az Entertainment Weekly egy exkluzív betekintést kapott, így fény derült arra, hogy kik lesznek az évadban Scott csapatának ellenségei: A Szellemlovasok. Az Égi Lovasok mitológiájának része, amiből már kaphattunk egy kis ízelítőt az előző évadban. A Szellemlovasok lóháton érkeznek a városba, és nagy eséllyel új tagokat is szereznek maguk mellé. 

"Az Égi Lovasok végighaladnak a városodon, és ha látod a Szellemlovasokat, az azt jelenti, hogy elragadnak, és te is egy leszel közülük." - nyilatkozta Davis. "Különböző mitológiai jelentésekkel bírnak, de ami számunkra a lényeg, az az, hogy a Szellemlovasok nagy veszélyt jelentenek Beacon Hills lakosságára, amikor itt ragadnak."

 

Teen Choice Awards 2016

2016.07.19. 16:05, Lana & Kayla

Az idei évben is megrendezésre kerül a Teen Choice Awards, méghozzá hamarosan, július 31-én. A Teen Wolfot egy kategóriában jelölték, viszont a sorozat színészei közül hármukat is jelölték két különböző kategóriában. A Twittteren keresztül Ti is tudtok szavazni, a kategória melletti hashtaget használva.

Choice Movie: Action/Adventure (#ChoiceActionMovie)

Deadpool
A tenger szívében
Útvesztő: Tűzpróba
Spectre - A fantom visszatér
Beavatott: Hűséges
A dzsungel könyve

Choice Movie Actor: Action/Adventure (#ChoiceActionMovieActor)

Chris Hemsworth – A tenger szívében
Dylan O’Brien –  Útvesztő: Tűzpróba
Neel Sethi – A dzsungel könyve
Ryan Reynolds - Deadpool
Theo James - Beavatott: Hűséges

Megnyit a Teen Wolf News!

2016.07.19. 14:57, Lana & Kayla

Mindenkit nagy-nagy szeretettel köszöntünk a teenwolfnews.gp-n! Valamennyiőtöknek talán ismerősek lehetünk a Holland Rodenről szóló oldalunkról, ami sajnos nem volt túl hosszú életű. A helyzet az, hogy mindketten hiányoltuk a weblapszerkesztést, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy újra belevágunk egy másik, de az előzőhöz hasonló témával.  Szükségét éreztük már egy aktív Teen Wolfról szóló rajongói lapnak, és reméljük, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Az oldalon egyelőre még nincs olyan sok tartalom, de a hiányzó menüpontokat igyekszünk mihamarabb feltölteni némi információval, addig is böngésszetek a már meglévőek között! Hagyjatok nekünk üzenetet a chatben! :)

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, nyomj egy lájkot a Teen Wolf Magyarország Facebook oldalára!

Címkék: oldal nyitás
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal