TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
Hírek

Comic Con 2016 - Minden amit megtudtunk - Frissítve

2016.07.22. 09:30, Kayla

Ez folyamatosan frissülő poszt a Comic Con-nal kapcsolatban, szóval érdemes lesz visszanézni. :)

Ez egy rögzített bejegyzés, a frissítésekért tekerj lejebb!

A tegnapi nap folyamán napvilágot látott a 6. évad előzetese. Az előzetes véleményem szerint nagyon jó lett, sok mindent megtudhatunk belőle, többek között, hogy ez lesz az utolsó évad, ami érthető is, hiszen a srácok egyetemre mennek majd. A videót megtekinthetitek felirattal, és ezzel együtt elkészült az oldal youtube csatornája is, amin folyamatosan új videókat láthattok majd. A videó alatt ne felejtsétek el bekapcsolni a feliratot. :)

 

A Teen Wolf csapata a San Diegoi Comic Con-on vettek részt, és sok mindent megosztottak a rajongókkal a 6. évad kapcsán. Itt is vannak:

- A 6. évad premiere valamikor novemberben lesz
- Ez lesz utolsó évad és húsz részből fog állni, de mivel a sorozat nem kaszát kapott, csak a sorozat készítői döntöttek így, ezért reméljük, hogy lezárást is kapunk a sorozat végén
- A Szellemlovasokról már korábban is hallottunk, Kira anyjától az 5. évad premierében
- Sok meglepetés cameo lesz, amik közül az előzetesnek hála már párról tudunk
- Az évadban végre megtudjuk Stiles igazi nevét
- Jeff Davis az évad gonoszáról: "Van egy náci vérfarkasunk, akiről majd megtudjuk, hogy hogy került az üvegtartályba. Egy olyan gonosztevő lesz, akit eddig még soha nem láttunk és még hozzá hasonlóval sem találkoztunk."
- Cody Christian visszatér mint Theo, szerinte a karaktere megjárta a poklot és ezt majd láthatjuk az évadban
- Peter visszatér, hogy megbonyolítsa Malia életét
- Hollan Roden az idővonalról: "Össze-vissza fogunk haladni az évadban. Nagy hangsúlyt helyezünk az ír hagyományokra, ami talán a 6. évad rejtélyének megoldása is lehet? Hát ennyit mondhatok, hogy nem mondhatok túl sokat."
- A középpontban Stiles megmentése lesz. Arról, hogy miért pont ő, Jeff Davis így nyilatkozott: "Ha elég elfelejthető vagy, akkor magukkal visznek..."
- Jeff szerint a Szellemlovasoknak van egy amerikai western beütésük is
- JR Bourne is nyilatkozott Argent kapcsán: "Chris azért tér vissza, hogy segítse Scott-ot. imádom ahogy a kettejük kapcsolata alakult az elmúlt évadok során. Már nem úgy takint Scott-ra mint egy vérfarkasra, hanem egy fiatal férfira, aki ugyanazon a szinten van mint ő."
- Az évad és a sorozat fináléja a Teen Wolf 100. epizódja lesz

Az MTV készített egy interjút Tyler Posey-val, Holland Roden-nel és Jeff Davis-szel a sorozat utolsó évadával kapcsolatban. Elmondták, hogy hogyan éreznek a zárással kapcsolatban és a csapat kapcsolatáról is beszéltek. A videót feliratosan is megtekinthetitek.

A Comic Con-on a megszokotthoz képest elég kevés kép készült a stábról, bár ez adódhatott abból, hogy a csapat kevés tagja vett részt idén ezen az eseményen, de ezeket itt most megtudjátok tekinteni. Egyenlőre az előző oldal galériájában de ez hétfőtől majd megváltozik és ez az oldal is rendelkezik majd galériával.

A teljes méretű képhez kattints ide

A rajongók petíciót indítottak, annak érdekében, hogy a Teen Wolf megkapja a 7. évadot, így ha ti is emellett vagytok akkor használjátok a #DontLetTeenWolfDie hashtaget a közösségi oldalon, azt nem lehet tudni, hogy mennyire várható ettől eredmény, de legalább megmutatjuk, hogy össze tudunk fogni és így talán eljut a hír  a készítőkhöz is.

 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?