TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
Websorozat - Search for a Cure

Képek I Részek

A Search for a Cure, egy Jeff Davis által megírt websorozat, ami nem kapcsolódik szorosan a Teen Wolf történetéhez. Az AT&T szponzorolásából készült  - ezért minden részben valamilyen AT&T-s terméket használnak - Tyler Posey és Dylan O'Brien főszereplésével. A történet szerint Stiles rátalál egy vérfarkasra, Dr. Conrad Fenris-re, aki talán ki tudja gyógyítani Scott-ot a vérfarkasságából. Dr. Fenris-t Tyler Posey édesapja John Posey alakítja. A websorozat részeiben főként a vérfarkas mitológiával ismerkedhetünk meg.

E L S Ő  R É S Z
Tartalom: A rész Stiles-szal kezdődik. aki a dzsipjében ül. Stiles el kezd hangokat hallani a kocsi teteje felől, hang pedig Scott-tól származik. El kezd síkitozni, majd Scott feltűnik - ez egy hasonló jelenet, mint ami a Pilotban volt. Scott megkérdezi, hogy mit talált, majd Stiles mutat neki egy videót a telefonján. A videóban egy férfi van aki feljegyzéseket készít vérfarkasokról, a végén nevetni kezd. Itt Stiles megállítja a képet és így szól: "Ez ő. Ő a gyógymódod."

M Á S O D I K  R É S Z
Tartalom: A cselekmény ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött. Stiles elmondja Scott-nak, hogy a pasast Conrad Haberlind-nek hívják, de megváltoztatta a nevét Fenris-re. Scott rákérdez, hogy miből gondolja a legjobb barátja, hogy ez a férfi a megoldás, Stiles pedig közli, hogy nem biztos benne, de szerinte lehetséges. A srácok megnéznek még több videót Fenris-től. A végén Scott megkérdezi, hogy hogyan fogkák megtalálni őt, Stiles pedig elmondja, hogy ő már megtette. Az utolsó jelenetben láthatjuk, ahogy Dr. Fenris elhagy egy épületet.

H A R M A D I K  R É S Z
Tartalom: Stiles és Scott lenyomozzák Dr. Fenris-t. Meglátják őt a parkolóban, de ahelyett, hogy egyszerűen bemutatkoznának, csak elijesztik. Stiles ráugrik, a férfi pedig odadobja nekik a kocsikulcsát, mert azt hiszi, hogy rablók. Scott elmondja, hogy csak annyit szeretnének, hogy segítsen neki visszaváltozni emberré. Dr. Fenris közli, hogy nem teheti meg és elhajt. Stiles elmondja barátjának, hogy máris van egy B terve. Scott megkérdezi: "Meg fogom bánni a B tervet?" Stiles pedig így válaszol: "Csak ha elkapnak".

N E G Y E D I K  R É S Z
Tartalom: Stiles ismerteti a B tervét, ami abból áll, hogy betörnek Fenris házába, bár Scott ezt egy rossz ötletnek tartja. De Stiles szerint a barátja minden tervét annak tartja, erre Scott csak annyit mond, hogy mert mind rosszak. Stiles visszavág: "Többet tanulsz a hibáidból, mint a sikereidből", Scott szintén válaszol: "Akkor te mostanra egy zseni lehetsz". Dr. Fenris házánál Stiles megpróbálja betörni az ablakot sikertelenül. Scott nevet és így szól: "És mit tanultunk ebből a hibából?" Stiles szarkasztikusan nevet majd így válaszol: "Oh, ez vicces. A farkas ma vicces kedvében van" Scott eközben talál egy pótkulcsot, így bejutnak a házba. Stiles elakarja lopni az összes aktát, amit Fenris a vérfarkasokról írt. Fenris megjelenik egy pisztollyal a kezében és szarkasztikusan megjegyzi Stiles-nak, hogy jó terv volt. 

Ö T Ö D I K  R É S Z
Tartalom: Dr. Fenris le akarja lőni Scott-ot és Stiles-t amiért betörtek a házába. Scott elmondja, hogy nem kéne lelőnie őket, mivel mint egy doktor muszáj lenne segítenie nekik. Fenris megengedi nekik, hogy maradjanak. Elmondja, hogy találkozott egy nővel, aki súlyosan megsérült egy balesetben, de meglepetésére csodálatos módon felgyógyult, szerinte ő is egy vérfarkas volt. Beszél a vérfarkas mitológiáról és arról, hogy a vadászok miért üldözik őket.  A végén mutat nekik egy képet, amin ő és Derek Hale van. A férfi elmondja, hogy a nő valószínűleg az anyja volt.

H A T O D I K  R É S Z
Tartalom: Dr. Fenris elmondja, hogy mi a különbség azok között, akiket megharapnak és akik így születnek, hogy a farkasok falkában erősebbek és, hogy az Alfa a vezér a többiek pedig a Béták. Az Omega pedig a magányos farkas. Eközben ideges lesz, mert nem találja a cigijét. Stiles pedig rákérdez, hogy orvos létére miért cigizik. Ekkor a doktor közli, hogy ennyi ideje volt csak. Scott még megkérdezi, hogy van-e gyógymód, Dr. Fenris pedig így válaszol: "Igen. Vágd őket félbe. A halál mindent megold.". Majd bocsánatot kér, de elmondja, hogy még sosem hallott a gyógymódról. Majd megkérdezi, hogy miért érdekli őket ez ennyire. Majd elmondja, hogy tönkre tette az egész életét, amiért hitt a vérfarkasok létezésében és kikíséri a fiúkat. Amikor kiérnek Scott közli, hogy ő még hisz benne és megkérdezi, hogy Dr. Fenris is-e. Ő így válaszol: "Néha. Azután visszatérek a valóságba". Pár pillanattal később Scoot közli, hogy Stiles-nak igaza van és a dohányzás rossz, de ha mégis szeretné a cigiket, akkor a polcon vannak a könyvek mögött, majd megvillantja a farkasszemeit és elsétál. Dr. Fenris bemegy és megtalálja őket ott ahol Scott mondta. Kirohan, de Scott már eltűnt.

 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre