TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
1x01 - Pilot

Előzetes I Epizódképek

Eredeti cím: Pilot (Wolf Moon)
Magyar cím: Farkashold
Premier: 2011. június 5., MTV
Magyar premier: 2012. június 1., AXN
Író: Jeff Davis, Joseph Loeb és Matthew Weisman
Rendező: Russel Mulcahy
Nézettség: 2.17 millió fő

Szereplők: Tyler Posey - Scott McCall
                     Crystal Reed  - Allison Argent
                     Dylan O'Brien - Stiles Stilinski
                     Tyler Hoechlin - Derek Hale
                     Holland Roden - Lydia Martin
                     Colton Hayes - Jackson Whittemore
                     Linden Ashby - Stilinski seriff
                     Melissa Ponzio - Melissa McCall
                     JR Bourne - Chris Argent
                     Eaddy Mays - Victoria Argent
                     Orny Adams - Bobby Finstock (Coach - Edző)

Részletes tartalom: A Beacon Hills-i rendőrség autói száguldanak végig a város utcáin. A rendőrök elemlámpával és keresőkutyákkal fésűlik át a terepet. A McCall háznál Scott McCall (Tyler Posey) a lacrosse ütőjét javítgatja. Befejezi, csinál néhány húzódzkódást, majd miközben a fogát mossa hangokat hall kintről. Megfog egy baseball ütőt és kimegy a verandára. Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) éppen akkor hajol le a tetőről fejjel lefelé. Mindkét fiú elkezd sikoltozni. Amint megnyugszanak, Stiles elmagyarazzá, hogy az apja, Stilinski seriff (Linden Ashby), az egész Beacon Hills-i rendőrség és az Állami Rendőrség is egy holttestet keresnek az erdőben. Elmondja, hogy két futó már megtalálta a húszaséveiben lévő halott lányt, de csak az egyik felét és a rendőrök most a másik felét kutatják. A tinik Stiles Jeep-jével elmennek a nyomozás helyszínére. Ahogy a két fiú bemennek az erdőbe, Scott elmondja, hogy szeretett volna egy jót aludni, a másnapi edzés előtt. Stiles azzal viccelődik, hogy nem kell pihenniük, hiszen a kispadon ülnek a meccsek alatt. Scott közli, hogy a tervei között szerepel ebben az évben, hogy végre játsszani is fog. Stiles szerint ez lehetetlen. Ahogy tovább mennek Scott elesik, majd használja az inhalátorát. Stiles észreveszi a rendőröket és más irányba kezd el futni, mint Scott, aki még egyszer kell, hogy használja az inhalátort. Amíg ő próbálja elkerülni a keresőket, addig Stiles belerohan egy rendőrbe. A rendőr le akarja lőni, de Stilinski seriff felismeri a fiát. A seriff megkérdezi, hogy megint kihalgatta-e a beszégetését, majd rákérdez arra, hogy hol van a szokásos társa a bűncselekményekben, Scott. Stiles azt hazudja, hogy Scott otthon van. Stilinski nem hisz neki ezért az erdőbe világít és Scott-ot hívja, aki egy közeli fa mögött rejtőzik. Miutén nem lát semmit, a seriff nyakon fogja Stilest és vissza sétál vele a kocsihoz. Scott felveszi a kapucniját és el kezd kisétálni az erdőből egyedül. Valami elvonja a figyelmét, megáll és előveszi az inhalátorát és elkezdi rázni. Mikor éppen felemelné a használathoz, egy csapatnyi megijedt szarvas rohan el előtte. Eldobja az inhalátorát, majd egy elemlámpa alkalmazást használva  a telefonján elkezdi keresni. Megtalálja a lány másik felét, pánikolni kezd és elesik. Miközben feláll, hall egy hangos üvöltést, megfordul és egy farkasszerű lényt lát villogó, fehér szemekkel. A lény ráugrik Scott-ra és megharapja. Scott kirohan az útra és egy autó majdnem elcsapja. Amikor felemeli a pulcsiját meglátja a hatalmas, véres harapást. Másnap reggel Scott bebiciklizik az iskolába, Jackson Whittemore (Colton Hayes) pedig Porsche-val érkezik. Jackson megüti Scott-ot az autója ajtajával, majd közli, hogy vigyázzon a festésre. Később Scott megmutatja Stiles-nak a sebet, amit bekötözött. Scott elmondja, hogy szerinte egy farkas támadta meg. Stiles szerint ez lehetetlen, mert Kaliforniában már 60 éve nem élnek farkasok. Stiles köszön Lydia Martin-nak (Holland Roden), de a lány észre se veszi. 
Scott és Stiles irodalom órán ülnek, Stiles elmondja, hogy a rendőrségnek már van egy gyanúsítottja a gyilkosság kapcsán. Scott telefoncsörgésre lesz figyelmes és körül néz az osztályban, de nem találja a tulajdonost. Ezután észreveszi Allison Argent-et (Crystal Reed), aki az iskolán kívűl ül egy padon. A lány felveszi a telefont, majd Scott hall egy beszégetést közte és anyja között, a lány elmondja, hogy nem hozott tollat. Majd bemegy az iskolába és az igazgatóval együtt belép az osztályterembe. A Scott mögötti székre ül le, a fiú pedig egy tollat ad a kezébe, a lány megköszöni neki. A nap végén Scott meglátja Allison-t Jackson-nal és Lydia-val beszélgetni a szekrényeknél. Lydia bejelenti, hogy mostantól Allison a legjobb barátnője. Jackson és Lydia csókolóznak, majd meghívják Allison-t egy péntek esti buliba, de a lány elutasítja. Jackson elmondja, hogy mindenki ott lóg a meccsek után és már három éve ők az állami bajnokok. Lydia közli, hogy persze hiszen Jackson a csapatvezér. Ezután megkérik, hogy Allison jöjjön el egy lacrosse edzésre. Scott és Stiles kirmennek a pályára. Allison és Lydia a lelátón ülnek, Allison pedig Scott-ra mosolyog. Majd Finstock edző (Orny Adams) kihívja Scott-ot a pályára. Beállítja a kapuba, mert szerinte a fiú nem tud kivédeni egy labdát sem, ezáltal növeli a játékosok önbizalmát. Allison megkérdezi Lydia-t, hogy ismeri-e Scott-ot, de a lány nemet mond. Valaki megfújja a sípot, Scott pedig nem tudja hova tenni a túl erős hangot és a felé repülő labdától hátra esik. Majd feláll és a következő labdát elkapja, erre mindenki meglepődik, ezután még három labdát elkap, lenyűgözve ezzel Allison-t és Lydia-t. Majd Jackson is megpróbál belőni egy labdát, de sikertelenül. Később Stiles és Scott megvitatják, hogy mi történt és Stiles arra a következtetésre jut, hogy a barátja egy vérfarkas lett. Majd találkoznak Derek Hale-lel (Tyler Hoechlin), aki visszaadja Scott-nak az inhalátorát. Az este folyamán Scott éppen bezárja a Beacon Hills-i Állatklinikát, majd rájön, hogy a sebe teljesen eltűnt. Kopogtatnak az ajtón, mikor odafordul látja, hogy Allison áll kint a szakadó esőben. Scott beengedi a lányt, aki sírva mondja el, hogy elütött egy kutyát és segítségre van szüksége. Scott segít az állaton és odaadj az egyik pólóját a lánynak, hogy át tudjun öltözni. Scott elhívja a lányt Lydia pénteki bulijába, Allison pedig beleegyezik. Másnap Jackson kérdőre vonja Scott-ot, hogy mit vett be, hogy ilyen jól játszik. Az edzésen Finstock elmondja, hogy ezen múlik minden. 
Később Stiles otthon ül, a számítógépe előtt és vérfarkasokról olvas. Másnap elmondja Scott-nak, hogy le kell mondania a ranidját Allison-nal mert telihold lesz. Scott dühbe gurl és majdnem megüti Stiles-t. Scott megkérdezi anyját, Mellisa-t (Melissa Ponzio), hogy elviheti-e a kocsit. Scott elmegy Allison-ért. A buli közben Scott rosszul lesz és hazamegy, de a telihold hatással van rá. Amikor belenéz a tükörbe, látja, hogy a szeme sárgán világít. Stiles elmegy Allison-ékhoz, ahol anyja Victoria (Eaddy Mays) nyit ajtót. Scott követi Allison-t haza, majd meglát egy alakot a sötétben. Rájön, hogy ez Derek, de vadészok találnak rájuk így futni kezdenek. Scott lemarad, és majdnem eltalálja egy nyíl. Dereket megtámadja két vadász és egy nyíl Scott karjába repül. Majd a két vérfarkas elrohan. Derek elmagyarázza, hogy már évszázadok óta vadásznak rájuk. Scott meggyanúsítja Derek-et, azzal, hogy ő változtatta át, de Derek tagadja ezt, és elmondja, hogy érezze magát különlegesnek, mert a harapás egy ajándék. De most meg kell tanulnia kontrollálni az erejét. Majd Derek távozik és annyit mond: "Te és én Scott, testvérek vagyunk."
Scott hazafelé tart és találkozik Stiles-szal aki felveszi és hazavezet. Scott elmondja, hogy szerinte Allison utálja most, Stiles pedig közli, hogy csak egy jó kifogás kell neki és megígéri, hogy mindenben segíteni fog neki. Másnap az iskolában Scott bocsánatot kér Allison-tól, a lány pedig ad neki egy második esélyt. Majd Allison-ért eljön az apja, Chris Argent (JR Bourne) és hazviszi. Scott pedig rájön, hogy a lány apja az egyik vadász tegnapról.

Zenék: Young the Giant - My Body >> Scott a szobájában eddz
              Dan Deacon - Of the Mountains >> Scott meglátja a harapást
              The Static Jacks - Fire On The Bridge And In The Tunnel Below >> Scott és Jackson beszélgetése
              Phantogram - Turn It Off >> Scott meglátja Allison-t a folyosón
              Weezer - (If You're Wondering If I Want You To) I Want You To >> Scott kapus lesz
              Teddy Bears - Cobrystyle >> Scott feláll és kivéd egy gólt
              James Vincent McMorrow - And If My Heart Should Somehow Stop >> Scott és Allison az állatklinikán
              Kids Of 88 - Just A Little Bit >> Scott meglep mindenkit a lacrosse tehetségével
              Mike Del Rio - Feel Good >> A csapat gratulál Scott-nak
              Glowfriends - Today Could Be The Day >> Scott az anyjával beszélget
              The Limousines - Internet Killed the Video Star >> Scott és Allison megérkeznek a partiba
              Deadmau5 - Ghosts N Stuff >> Scott és Allison táncolnak
              The Sea Of Cortez - The Shores >> Derek elmondja Scott-nak, hogy vérfakas lett

 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre