TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
Készítők

Kik azok az emberek akik lehetővé teszik, hogy minden héten Teen Wolf-ot nézhessünk? Hát ők:

Kitaláló/Megalkotó és Vezető-producer - Jeff Davis
Jeff Davis Milfordban, Connecticut-ban született 1975. július 13-án. Jelenleg íróként és producerként is tevékenykedik. A Vassar Főiskolán diplomázott filmtörténelemből, majd a Dél-Kaliforniai Egyetemen mesterfokozatot szerzett forgatókönyvírásból. Ő a megalkotója a Gyilkos elméknek és társproducere is volt az első évadban.

Producer - Tony DiSanto
Tony DiSanto a tulajdonosa a DiGa-nak Liz Gateley-vel. A stúdió az IAC és az Electus hibrid cége. Rekfilmeket és zenei videókat forgatott, így szerezte diplomáját is a New York-i Művészeti Akadémián. Karrierjét gyakornokként kezdte  az MTV-nél, majd 2009 június és 2010 január között az elnöke volt az MTV Programozás osztályának, ez a részleg intézi a csatorna összes produkciójának képernyőre vitelét. Elnökségének ideje alatt a csatornán futó valóságshow-k nézettsége 30%-kal megnőtt, olyan sorozatoké mint a Tini mamik, a Várandós tinik és a Jersey Shore, így 2010 legjobban nézett kábeltévés műsoraivá váltak. Több műsor gyártásában is részt vesz, többek között a Say What? Karaoke-ban és a Total Request Live-ban. 

Producer és Társ-forgatókönyvíró - René Echevarria
René Echevarria egy kubai forgatókönyvíró és filmproducer. Pár résznyi forgatókönyvet írt különböző tévésorozatoknak, többek között  a Star Trek: Az új nemzedéknek, a Star Trek: Deep Space Nine-nak, Castle-nek, A médium-nak és a Sötét angyal-nak is. Ő a társalkotája és írója a 4400 című sorozatnak.

Producer - Liz Gateley
Több kevésbé ismert sorozatnál segédkezett, majd az MTV-hez került mint producer. A pályafutása innen csak felfelé ívelt, producere lett a híres brit drámasorozatnak, a Skins-nek, majd a Teen Wolf egyik társ-producere lett. 2010 júniusában pedig két vígjáték sorozat producere lett. Ő az egyik tulajdonosa a DiGa-nak.

Producer - Marty Adelstein
Amerikai tévésproducer, mielőtt a Teen Wolf-hoz került az Endeavor Talent Ügynökségnél dolgozott.

Producer - Monica Macer
A Vassar Főiskolán diplomázott és karrierjét New York-ban kezdte egy színházban. Ő a társ-producere egy független filmnek a Park Daynak és ezzel nyert egy díjat. Ezek után a televíziózás felé fordult, asszisztesként dolgozott a Nicklodeon-nál és kreatív producernek állt a Disney-nél. Majd kiválasztották a Fox Írói Prográmára. Egy producer asszisztense volt a 24 című sorozat második és harmadik évadában, majd 2004-ben a Lost egyik írójának asszisztense lett az első évadban. Ő lett az egyik írója a Prison Break nevezetű tévésorozatnak, majd rövid életű Knight Rider feldolgozásnál is producer volt. Ezek után vált a Teen Wolf csapat tagjává.
 

 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal