TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
Harmadik évad

3x01 - Tattoo (03.06.2013.)

A Derek tetoválása mögötti titokra fény derül. Az Alfa falka tudatja a jelenlétét a kisvárosban. Derek és Isaac pedig Erica és Boyd felkutatásával foglalkoznak.

3x02 - Chaos Rising (10.06.2013.)

Scott újabb harcba kezd az Alfa falka ellen. Lydia és Allison egy másik rejtély után nyomoznak. Az Alfa falka eljut Peterhez is, a vérfarkasvadászok pedig bosszút akarnak állni az Alfa falkán, amiért megöltek egyet a vadászok közül.

3x03 - Fireflies (17.06.2013.)

Boyd és Cora a telihold hatása alatt állnak. Scott és Derek segítséget kapnak egy nem várt szövetségestől.

3x04 - Unleashed (24.06.2013.)

Scott próbálja megfékezni Isaacet abban, hogy szembeszálljon az ikrekkel az iskolában. Stiles igyekszik bebizonyítani a teóriáját a gyilkosságokkal kapcsolatban.

3x05 - Frayed (01.07.2013.)

A lacrosse csapat másik országba vezető buszútján Scott és barátai visszaemlékeznek az Alfa falka elleni csata eseményeire, ami számos sérültet és valószinűleg egy, vagy több halált eredményezett.

3x06 - Motel California (08.07.2013.)

Lydia, Allison és a lacrosse csapat egy éjszakára egy motelben ragadnak. Scott, Isaac és a többi vérfarkas a motel hatása alá kerülnek és majdnem öngyilkosságot követnek el, de Stiles, Lydia és Allison megmentik őket és rájönnek, hogy ők voltak a rejtélyes gyilkos újabb célpontjai.

3x07 - Currents (15.07.2013.)

Ahogy a veszély közeledik Scott-hoz, meg kell kérdőjeleznie a mentorába, Deaton-ba vetett hitét. Kali és az Ikrek Derek után mennek, hogy elkapják és megöljék.

3x08 - Visionary (22.07.2013.)

Válaszok után kutatva, Scott, Allison és Stiles történeteket hallanak két nem kedvelt mesélőtől és felfedik a vérfarkasok szemszíne mögött rejlő titkot.

3x09 - The Girl Who Knew Too Much

Allison elkezd gyanúsítani egy hozzá közel álló embert a gyilkosságokkal kapcsolatban. Scott és Stiles rájönnek, hogy Lydia - eddig rejtett tehetsége - a legjobb megoldás a gyilkosságok megoldásához.

3x10 - The Overlooked (05.08.2013.)

A Beacon Hills-i kórházat lezárják egy vihar miatt, ezért Scott-ék csapdába esnek bent az Alfákkal együtt. Így szembe kell nézniük velük, miközben azt is ki kell találniuk, hogy hogyan mentsék meg Cora életét.

3x11 - Alpha Pact (12.08.2013.)

A fenyegetés egyre nagyobbá és személyesebbé válik. Scott és csapata kifutnak az időből és újabb ártatlan életek kerülnek veszélybe. Scott-nak meg kell hoznia egy nehéz döntést, hogy biztonságban tarthassa a családját és barátait, miközben Derek és Peter még mindig Cora megmentésén ügyködnek.

3x12 - Lunar Eclipse (19.08.2013.)

Deaton tanácsa miatt, Scott és barátai egy ősi, de annál hatásosabb és veszélyesebb rituáléval próbálkoznak, hogy megmentsenek mindenkit és megállítsák Deucalion-t, hogy elérje a végső célját.

3x13 - Anchors (06.01.2014.)

Scott, Stiles és Allison megpróbálnak megbirkózni a rituális áldozathozataluk mellákhatásaival. Stilinski seriff pedig elkezd régi ügyeket (újra) megoldani.

3x14 - More Bad Than Good (13.01.2014.)

Scott és a falka egy vérprérifarkas után erednek, még mielőtt mások levadásznák. Derek és Peter pedig előrelépést tesznek a tervükben egy nem kedvelt szövetséges segítségével.

3x15 - Galvanize (20.01.2014.)

Amikor egy elítélt gyilkos elmenekül a műtét elől, Scott és barátai a gyilkos célpontjának segítségére sietnek.

3x16 - Illuminated (27.01.2014.)

Stilinski seriff kijárási tilalmat rendel el Beacon Hills-ben az áramkimaradás miatt. A falka egy Halloween-i bulit rendez, Scott pedig megpróbálja elnyerni Kira bizalmát.

3x17 -Silverfinger (03.02.2014.)

Scott megpróbálja megvédeni Kirát a Démon Harcosoktól. Ethan és Aiden pedig Scott-ot védik. Mindeközben Stiles kórházba kerül.

3x18 - Riddled (10.02.2014.)

Stiles eltűnik, Scott és a többiek pedig a keresésére indulnak. Lydia felfedezi az új képességeit, így segítve Stiles keresését.

3x19 - Letharia Vulpina

Scott és barátai megpróbálnak megelőzni egy katasztrófát, Lydia és Allison felkeresik Petert.

3x20 - Echo House (24.02.2014.)

Stiles bejelentkezik az Eichen Ház-ba. Scott el kezd a Nogitsune után kutatni.

3x21 - The Fox an the Wolf (03.03.2014.)

Scott-ék egy fontos nyomra lelnek rá, ami a második világháborúval kapcsolatos és rájönnek, hogy Kira nagyobb szerepet játszik a történetben mint azt gondolták. Eközben a lány felfedezi az eddig rejtett képességeit.

3x22 - De-Void (10.03.2014.)

Scott és Lydia összefognak, hogy megmentsék Stilest.

3x23 - Insatiable (17.03.2014.)

Scott és a többiek megmentik Lydiát a Nogitsune-tól. A csapat egy tagja pedig a Nogitsune meglepetésének áldozata lesz.

3x24 - The Divine Move (24.03.2014.)

Scott és Derek összefognak, hogy megtegyék az utolsó lépést és egyszer s mindenkorra legyőzzék a Nogitsune-t.

 

 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!