TEEN WOLF MAGYARORSZÁG
Előző rész

5x20 APOTHEOSIS (03.08)
Az 5. évad fináléjában Scott és barátai megpróbálják legyőzni a Szörnyet, még mielőtt az elpusztítja Beacon Hills-t.

ELŐZETES I LETÖLTÉS I ANGOL FELIRAT I MAGYAR FELIRAT I ONLINE

 
Facebook
 

 
 
A falka

                    

12/1 hely szabad
képre vár:
emiliaclarke.gp; vampirnaplok-fan.gp

 
Hírek

Scott és Lydia karakterfejlődése

2016.08.04. 10:15, Lana

A Teen Wolf és a sorozat színészei körül még mindig nagy a csend, ezért nem is jelentkeztünk a tegnapi nap folyamán sem friss hírrel. Szerencsére az MTV közzétett egy cikket arról, hogy Holland és Tyler karakterei hogyan fejlődtek a színészek szerint.

Rengeteg természetfeletti lényt (és néha puszta embert) láthattunk a Teen Wolfban, némelyiküktől pedig búcsút is kellett vennünk, de Scott McCall és Lydia Martin Beacon Hillsben vannak a kezdetek kezdete óta. Annak tiszteletére, hogy a sorozat közeledik a 6. és egyben utolsó évadához (nyugalom srácok, még mindig van belőle 20 epizód!), az MTV News megkérdezte a csatorna képernyőjén ikonikussá vált tizenévesek mögött rejtőző színészeket, hogy hogyan érzik, a karakterük miként változott azóta, hogy a nézők először megpillantották őket 2011-ben?

"Tudtam, hogy a kezedetkor Scott furcsa helyzetben volt - kívülállónak számított, nem sokkal ezután pedig egy újonnan átalakult vérfarkas lett." - magyarázta Tyler Posey a San Diegoban megrendezésre került Comic-Conon. Hozzátette, hogy Scott egy olyan folyamatba került, amiben a saját lábára kellett állnia, és felfedeznie, hogy mit is akar kezdeni az életével. "Mindig megmaradt a hős, és egyben az az átlagos ember, aki tényleg szeretne segíteni. Nagyon büszke vagyok Mr. McCall-ra." - Hát igen, mi is Tyler. Mi is.

"Lydia a sorozat elején tipikusan az a lány volt, aki nem állt szóba bárkivel. Aztán valahogy megváltoztak a dolgok. Megnyílt Allisonnak, és nagyon erős kötelék alakult ki közöttük, ezután pedig képes volt másokkal is barátkozni. Már nem csak szimpatizált emberekkel, hanem empatizált is. Eljutott odáig, hogy kockára tegye a saját életét a baratai életéért cserébe - azt hiszem, ez az, ami leginkább megmutatja, hogy mennyit is fejlődött a karakterem." - nyilatkozta Holland.

Új karakterek a 6. évadban

2016.08.02. 15:50, Lana

Amikor a Teen Wolf visszatér idén ősszel az MTV képernyőjére, számos új karakterrel találkozhatunk majd. Sok új diák és tanár érkezik Beacon Hillsbe, de azt még nem tudni, hogy közülük ki csatlakozik Scott csapatához, és ki lesz az, aki megkísérli annak elpusztítását.

Nathan. A 'The Wrap' megerősítette, hogy egy új lacrosse játékossal fogunk találkozni, akit Ross Butler alakít majd, a karakter neve pedig Nathan lesz. Nathan nem hisz a természetfelettiben, ám teljes nyugodtsággal kijelenthetjük, hogy ezt a hitét a 6. évadban történő események erősen próbára teszik.

Garrett Douglas. A Beacon Hills-i középiskola tanári kara új emberrel gazdagodik Mr. Douglas személyében, akit Pete Ploszek alakít. 

"Bájos, és jóképű fiatal tanár, az a fajta férfi, akiért mindenki odavan." - írta a Deadline.

Ez igazán nagyszerűen hangzik, de ne felejtsük el, hogy ez az iskola tanárok terén szörnyű múlttal rendelkezik.

Jayden. Gabrielle Elyse is egy új diákot fog alakítani Beacon Hillsben, az még ugyan nem tisztázott, hogy a karaktere milyen mértékben lesz meghatározó a sorozat történetének alakulása szempontjából. Az információt, hogy a Nickeloden színésznője milyen szerepben tűnik fel az MTV képernyőjén, a Teen Wolf News kapta.

Gwen. Jaydenhez hasonlóan erről a karakterről sincs túl sok információnk, viszont azt, hogy Alisha Hienvich kit fog játszani a sorozatban, a színésznő ügynöke, Celia Roco jelentette be Twitteren. Figyelembe véve azt, hogy milyen fiatalnak tűnik, elképzelhető, hogy őt is egy új diákként láthatjuk novembertől. 

A sorozat stábja ugyan jónéhány színésszel bővül, nagyon ismert emberekre nem kell számítani. Korábban voltak pletykák arról, hogy a One Directionből ismert Harry Styles is feltűnik majd a 6. évadban, ám a Digital Spy megerősítette, hogy ez a hír kacsa.

Mindemellet sajnos búcsút kell vennünk Scott falkájának egyik tagjától is. Arden Cho (Kira) ugyanis nem sokkal azután, hogy az 5. évad utolsó része megjelent, megerősítette, hogy nem tér vissza a sorozat 6. évadára.

"Néha egy sorozatban, amelyikben sok karakter található, nem mindenkinek jut külön hely, vagy külön idő a saját cselekményszálára. Szóval azt hiszem, ez az oka annak, hogy nem folytatom." - mondta Cho egy vlogban. "Azt kívánom, bár nagyobb hangsúlyt kaphatott volna Kira képességének alakulása, vagy az, hogy mi is történt a Bőrjáróknál - sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből egy hősies befejezésnél, dehát a Teen Wolfnál sosem lehet tudni. Az emberek talán visszatérnek, talán nem. Ez már csak így megy." 

A sorozat kicsit több, mint 3 hónap múlva, november 15-én tér vissza a Teen Wolf 6. és egyben utolsó évadával.

Teen Choice Awards - további képek!

2016.08.02. 06:00, Lana

A Comic Con után kisebb csend lett a sorozat körül, de kedvenceink szerencsére ismét részt vettek egy rendezvényen. Egy tegnapi bejegyzésben olvashattatok arról, hogy hogyan is zajlott a július 31-én megrendezésre került Teen Choice Awards. Akkor még csak néhány képpel tudtunk szolgálni az eseményről, de ahogyan az várható volt, további fotók láttak napvilágot, szerencsére egészen jó minőségben, ezeket persze megtekinthetitek a galériánkban is. Egy pillantást mindenképpen érdemes vetni rájuk, ha másért nem is, hát Cody Christian mosolyáért és Tyler Posey vicces pózai miatt biztosan. Számomra ismét Tyler képei viszik a pálmát, de írjátok meg nyugodtan, hogy nektek melyik nyerte el leginkább a tetszéseteket! Illetve már dolgozunk jónéhány modulon is, ezeket hamarosan Ti is láthatjátok, úgyhogy érdemes visszanézni a későbbiekben is.

111.jpg 113.jpg 114.jpg 112.jpg
146.jpg 141.jpg 138.jpg 139.jpg
125.jpg 129.jpg 134.jpg 128.jpg
154.jpg 155.jpg 153.jpg 151.jpg

Galérialink:

Főoldal > A színészek > Megjelenések > 2016 > Teen Choice Awards Press Room - július 31.
Főoldal > A színészek > Tyler Posey > Megjelenések > 2016 > Teen Choice Awards - július 31.
Főoldal > A színészek > Cody Christian > Megjelenések > 2016 > Teen Choice Awards - július 31.
Főoldal > A színészek > Shelley Hennig > 2016 > Teen Choice Awards - július 31.

Deepwater Horizon a Torontói Filmfesztiválon

2016.08.01. 13:31, Lana & Kayla

Dylan közelgő filmje, amely a Deepwater Horizon címet viseli hamarosan egy különleges gálán bemutatásra kerül a Nemzetközi Torontói Filmfesztiválon, ami szeptember 8-18. között kerül megrendezésre. Mint ahogy azt már az előző Teen Choice Awardsról szóló posztban is olvashattátok, a film már bezsebelt egy díjat is. A filmről megtekinthettek 4 jó minőségű plakátot a galériánkban is!

   

Galérialink:

Főoldal > A színészek > Dylan O'Brien > Filmek > 2016 > Deepwater Horizon

Teen Choice Awards 2016

2016.08.01. 11:10, Lana & Kayla

A tegnapi nap folyamán, vagyis július 31-én került megrendezésre a már jól ismert Teen Choice Awards, a kaliforniai Inglewood városában. Három kedvencünket és a sorozatot is jelölték három kategóriában, és szerencsére nem tértek haza üres kézzel - a rajongóknak hála Dylan O'Brien és Shelley Hennig kaptak egyéni díjat (Tylert Dylannel egy kategóriában jelölték, és Dylan került ki győztesként), illetve a sorozat is nyert egy szörfdeszkát. A díjakat Tyler Posey, Shelley Hennig és Cody Christian mentek el átvenni, azokat pedig Sarah Hyland és John Stamos adták át a szerencséseknek, a rendezvényt magát pedig Victoria Justice és John Cena vezették. Valamint Dylan O'Brien filmszínész díjat, és a legjobb kémiáért járó díjat is bezsebelte Thomas Brodie-Sangsterrel együtt a Tűzpróba és az egyik közelgő filmje (Deepwater Horizon) miatt egy 3. egyéni díjjal gazdagodott. Egyelőre 8 képet tekinthettek meg a galériában, amint jelennek meg újabbak, frissítjük a bejegyzést.

   

Galérialink:

Főoldal > A színészek > Megjelenések > 2016 > Teen Choice Awards - július 31.

 
Következő rész

6x01 Lost Memory (11.15.)
A Szellemlovasok megérkeznek Beacon Hills-be és óriási pusztítást visznek végbe. Embereket rabolnak el és elfeledtetik őket szeretteikkel. Ez történik Stiles-szal is, de a csapat egy tagja próbál emlékezni rá.

Előzetes I Képek

 
Chat
 
Információk

Szerkesztők: Lana & Kayla 
Nyitás: 2016.07.19.
Design: 1. verzió
Köszönet: Efruse & Linda
Források: x ; x ; x ; x ; x 
E-mail: @

Az oldal nem áll kapcsolatban a Teen Wolf stábjával, színészeivel, azok rokonaival vagy barátaival. Ez egy egyszerű lap, Teen Wolf rajongóktól Teen Wolf rajongóknak. Az oldalon minden saját fordítás illetve írás, a tartalom bárhol máshol való feltüntetése tilos. Ha valami máshonnan származik, a forrást megjelöljük.

© TEEN WOLF MAGYARORSZÁG

belépés

 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.